curedeggs
KB

Et Koan er et gåde-agtig spørgsmål i Zen-buddhismen, der er tænkt til at bryde grænser og skabe et åbent sind

Dette er begyndelsen på min rejse tilbage til mit fødselsland Sydkorea via kunst, design, historie og alle vidundere i landet. ⠀

Menuen er en afspejling af vores vidunderlige terroir og de fantastiske producenter, vi har i Norden, men er også inspireret af de mange ture, vi har haft til Sydkorea i årevis. 

Kristian Joon Hwan Baumann

stamp
 

Koan at Relæ

 

NORDSØREJER
roser og agurk 

ØRRED ROGN
saltet æggeblomme og karamelliseret citrus 

KAMMUSLING
ris vin og honning trøfler

HUMMER
saltet citrus og jordbær

JOMFRUHUMMER 
sennep og GastroUnika Platinum Selection  

BLÆKSPRUTTE
tuber melanosporum og Karl Johan

SQUASH
muslinger og sesam 

DONUT
gran og saltet fløde 

 MANDU AF FJORDREJER
spicy koreansk chili

 KYLLING
Shitake og Empirical hot sauce 02 

ROSER
anis isop og solbær

KARAMELLISERET BYG
ris og vanilje

SORTE BØNNER
 hasselnødder og GastroUnika Oscietra selection  

GRØN TE
karamelliseret mælk 

YUZU

BLOMME

 Menu 
1.450 kr.

 Vinmenu
1.250 kr.

koan-1

Kontakt: booking@koancph.dk / +45 28 74 78 40 
Koan at Relæ · Jægersborggade 41 · 2200 København N

Instagram · @koancph