curedeggs
KB

Et Koan er et gåde-agtig spørgsmål i Zen-buddhismen, der er tænkt til at bryde grænser og skabe et åbent sind

Dette er begyndelsen på min rejse tilbage til mit fødselsland Sydkorea via kunst, design, historie og alle vidundere i landet. ⠀

Menuen er en afspejling af vores vidunderlige terroir og de fantastiske producenter, vi har i Norden, men er også inspireret af de mange ture, vi har haft til Sydkorea i årevis. 

Kristian Joon Hwan Baumann

stamp
 

Koan at Relæ

 

KAMMUSLING
roser og syre 

ØRRED ROGN
saltet æggeblomme og karamelliseret citrus 

SVENSK KIWI
wasabi og kelp 

HUMMER
saltet citrus og jordbær

JOMFRUHUMMER 
rejer og GastroUnika Platinum Selection  

HVIDE ASPARGES
muslinger og sesam 

DONUT
gran og saltet fløde 

PIGHVAR
grønne asparges og trøffelsauce

 MANDU AF FJORDREJER
spicy koreansk chili

 KYLLING
Shitake og Empirical hot sauce 02 

HYLDEBLOMST
tagetes og sommerens bær 

KARAMELLISERET BYG
ris og vanilje

SORTE BØNNER
 hasselnødder og GastroUnika Oscietra selection  

GRØN TE
karamelliseret mælk 

YUZU

DANSKE JORDBÆR

 Menu 
1.250 kr.

 Vinmenu
1.050 kr.

koan-1

Kontakt: booking@koancph.dk / +45 28 74 78 40 
Koan at Relæ · Jægersborggade 41 · 2200 København N

Instagram · @koancph