curedeggs
KB

Et Koan er et gåde-agtig spørgsmål i Zen-buddhismen, der er tænkt til at bryde grænser og skabe et åbent sind

Dette er begyndelsen på min rejse tilbage til mit fødselsland Sydkorea via kunst, design, historie og alle vidundere i landet. ⠀

Menuen er en afspejling af vores vidunderlige terroir og de fantastiske producenter, vi har i Norden, men er også inspireret af de mange ture, vi har haft til Sydkorea i årevis. 

Kristian Joon Hwan Baumann

stamp
 

Koan at Relæ

 

GIGAS TEMPURA
risvin og yuzu 

ØRRED ROGN
saltet æggeblomme og karamelliseret citrus 

REJER
tang og ingefær

HUMMERKLO
jordbær og citrus

GASTROUNIKA KOAN SELECTION 
jordskokker og sesam  

TUBER MELANOSPORUM
grøn chili og Karl Johan

SANDART
musling og radise 

DONUT
gran og saltet fløde 

 MANDU AF FJORDREJER
spicy koreansk chili

 GRILLET HUMMER
pære og gulerødder

ROSER
anis isop og kirsebær

KARAMELLISERET BYG
ris og vanilje

SØDE KARTOFLER
 hasselnødder og GastroUnika Oscietra selection  

GRØN TE
karamelliseret mælk 

YUZU

BLOMME

 Menu 
1.450 kr.

 Koan Vinmenu
1.250 kr.

Koan Prestige Vinmenu
2.500 kr.

koan-1

Kontakt: booking@koancph.dk / +45 28 74 78 40 
Koan at Relæ · Jægersborggade 41 · 2200 København N

Instagram · @koancph