curedeggs
KB

Et Koan er et gåde-agtig spørgsmål i Zen-buddhismen, der er tænkt til at bryde grænser og skabe et åbent sind

Dette er begyndelsen på min rejse tilbage til mit fødselsland Sydkorea via kunst, design, historie og alle vidundere i landet. ⠀

Menuen er en afspejling af vores vidunderlige terroir og de fantastiske producenter, vi har i Norden, men er også inspireret af de mange ture, vi har haft til Sydkorea i årevis. 

Kristian Joon Hwan Baumann

stamp
 

Koan at Relæ

 

HUMMER
rabarber og radise 

ØRRED ROGN
saltet æggeblomme og karamelliseret citrus 

ØSTERS
champagne og combawa

REJER
citrus og shiso

GASTROUNIKA KOAN SELECTION 
hvide asparges og sesam  

KAMMUSLING
grønne asparges og chili 

MODNET MALKEKO
jomfruhummer og wasabi 

DONUT
gran og saltet fløde 

 MANDU AF FJORDREJER
spicy koreansk chili

 HELLEFLYNDER
østersblad og gulerødder

ROSER
anis isop og kirsebær

KARAMELLISERET BYG
ris og vanilje

SØDE KARTOFLER
 hasselnødder og GastroUnika Oscietra selection  

GRØN TE 

YUZU

JORDBÆR

 Menu 
1.450 kr.

 Koan Vinmenu
1.250 kr.

Koan Prestige Vinmenu
2.500 kr.

koan-1

Kontakt: booking@koancph.dk / +45 28 74 78 40 
Koan at Relæ · Jægersborggade 41 · 2200 København N

Instagram · @koancph